Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/35713

Title: Mejora de la vida comercial, calidad y conservación del fruto de calabacín (Cucurbita pepo L.): estudio comparativo en variedades comerciales
Authors: Carvajal Moreno, Fátima
Direction: Garrido Garrido, Dolores
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Fisiología Vegetal
Issue Date: 2014
Submitted Date: 15-May-2014
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Fisiología Vegetal
Publisher: Universidad de Granada
Keywords: Comercio
Calidad
Conservación
Cucurbita pepo L.
Calabacín
UDC: 581.1
2417.19
URI: http://hdl.handle.net/10481/35713
ISBN: 978-84-9083-092-5
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Citation: Carvajal Moreno, F. Mejora de la vida comercial, calidad y conservación del fruto de calabacín (Cucurbita pepo L.): estudio comparativo en variedades comerciales. Granada: Universidad de Granada, 2014. p. [http://hdl.handle.net/10481/35713]
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
23821942.pdf11.43 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada