Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/34127

Title: Structural, functional and genomic changes associated to aging in the liver of rats fed life-long on virgin olive, sunflower or fish oils, as dietary fats
Authors: Pérez-López, Patricia
Direction: Ochoa, Julio J.
Quiles Morales, José Luis
Ramírez Tortosa, María del Carmen
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Fisiología
Issue Date: 2014
Submitted Date: 11-Apr-2014
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Fisiología
Esta tesis doctoral está incluida en el proyecto AGL2008-01057 (Ministerio de Ciencia e Innovación) al que fue asociado la ayuda Predoctoral de Formación de Personal Investigador BES-2009-013484 y la ayuda para estancias breves EEBB-I-12-04009. Así mismo la presente memoria está incluida en el proyecto de excelencia AGR802 (Junta de Andalucía).
Publisher: Universidad de Granada
Keywords: Envejecimiento
Ratas
Hígado
Estrés oxidativo
Dieta
Aceites y grasas
UDC: 591.1
2401.13
URI: http://hdl.handle.net/10481/34127
ISBN: 978-84-9083-067-3
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Citation: Pérez López, M.P. Structural, functional and genomic changes associated to aging in the liver of rats fed life-long on virgin olive, sunflower or fish oils, as dietary fats. Granada: Universidad de Granada, 2014. 410 p. [http://hdl.handle.net/10481/34127]
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
23797319.pdf27.51 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada