Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/29939

Title: Desarrollo de metodologías analíticas para la determinación de residuos de carbamatos en alimentos y aguas
Other Titles: Development of analytical methodologies for the determination of residues of carbamates in foods and waters
Authors: Moreno González, David
Direction: Bosque-Sendra, Juan M.
Gámiz Gracia, Laura
García Campaña, Ana María
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Química Analítica
Issue Date: 2014
Submitted Date: 7-May-2013
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Química Analítica
Esta tesis doctoral ha sido realizada gracias a la financiación obtenida en los siguientes proyectos de investigación: Grupo de investigación "Calidad en química analítica alimentaria ambiental y clínica", FQM302; proyecto ref. CTM2006-06363, Ministerio de Educación y Ciencia; proyecto ref. P07-AGR-03178, Junta de Andalucía
Publisher: Universidad de Granada
Keywords: Metodos analíticos
Residuos
Bioquímica
Contaminación
UDC: 543
2301
URI: http://hdl.handle.net/10481/29939
ISBN: 9788490286654
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Citation: Moreno González, D. Desarrollo de metodologías analíticas para la determinación de residuos de carbamatos en alimentos y aguas. Granada: Universidad de Granada, 2014. 280 p. [http://hdl.handle.net/10481/29939]
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
22005419.pdf7.15 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada