Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/22218

Title: Autentificación de aceites vegetales mediante el empleo de cromatografía de gases y espectrometría de masas: cuantificación de aceite de oliva
Authors: Ruiz Samblás, Cristina
Direction: Cuadros-Rodríguez, Luis
González-Casado, Antonio
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Química Analítica
Issue Date: 2012
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Química Analítica. Leída el 15 de mayo de 2012
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Aceite de oliva
Aceites y grasas
Cromatografía de gases
Espectrometría de masas
UDC: 664.3
543.5
338.43
31
URI: http://hdl.handle.net/10481/22218
ISBN: 9788490281949
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Other Identifiers: D.L.: GR 2315-2012
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
20959382.pdf18.98 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada