Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/2192

Title: Caracterización de alimentos funcionales mediante metodologías separativas avanzadas y aplicaciones a tecnología de alimentos
Authors: Gómez-Caravaca, Ana María
Direction: Fernández Gutiérrez, Alberto
Segura Carretero, Antonio
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Química Analítica
Issue Date: 2009
Submitted Date: 2009
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Química Analítica. Leída el 30 de marzo de 2009
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Description: Resumen y Conclusiones en español, italiano e inglés
Keywords: Tecnología agrícola
Alimentos
URI: http://hdl.handle.net/10481/2192
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1790691x.pdf7.98 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada