Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/21638

Title: Evaluación del efecto del consumo de salmón sobre el estado de ácidos grasos omega-3, estrés oxidativo, sistema de defensa antioxidante y biomarcadores de inflamación y de homeostasis vascular durante el embarazo
Authors: García Rodríguez, Cruz Erika
Direction: Aguilera García, Concepción
Gil Hernández, Ángel
Mesa García, María Dolores
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Bioquímica y Biología Molecular II
Issue Date: 2012
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Bioquímica y Biología Molecular II. Leída el 24 de febrero de 2012
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Salmon
Embarazo
Ácidos grasos
Antioxidantes
Homeostasis
UDC: 577.16
577.2
2302.11
2302.90
URI: http://hdl.handle.net/10481/21638
ISBN: 9788490280584
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Other Identifiers: D.L.: GR 1900-2012
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
20770765.pdf5.09 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada