Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/2147

Title: Modulación por las distintas fuentes grasas de la dieta (aceites de oliva, girasol y pescado) de la apoptosis inducida por la Adriamicina: papel de la mitocondria
Authors: Gutiérrez Ríos, Purificación
Direction: Mataix Verdú, José
Rodríguez Huertas, Jesús
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Fisiología
Issue Date: 2009
Submitted Date: 2009
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Fisiología. Leída el 30 de enero de 2009
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Description: Incluye Resumen y Conclusiones en inglés
Keywords: Aceites y grasas comestibles
Apoptosis
Citología
URI: http://hdl.handle.net/10481/2147
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
17807876.pdf3.84 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada