Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/2124

Title: Utilidad de indicadores de pardeamiento químico para el control de ingredientes y fórmulas infantiles
Authors: Contreras Calderón, José del Carmen
Direction: García-Villanova, Belén
Guerra-Hernández, E.
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología
Issue Date: 2008
Submitted Date: 2008
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología. Leída el 14 de enero de 2009
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Nutrición Infantil
URI: http://hdl.handle.net/10481/2124
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
17734228.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada