Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/19969

Title: Caracterización fisicoquímica y nutricional de leches fermentadas de cabra
Authors: Quintana López, Alida Verónica
Direction: Olalla-Herrera, Manuel
Ruiz-López, María Dolores
Navarro Alarcón, Miguel
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Medicina
Issue Date: 2012
Submitted Date: 2011
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Medicina. Leída el 13 de septiembre de 2011
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Leche de cabra
Nutrición
UDC: 599.32
612.39
636.39
637.1/.3
3206095
URI: http://hdl.handle.net/10481/19969
ISBN: 9788469493366
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Other Identifiers: D.L.: GR 911-2012
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
20153089.pdf3.05 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada