Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/19964

Title: Effectiveness of nonreinforced trials on conditioned flavour preference based on nutrient: extinction and latent inhibition
Other Titles: Efectividad de los ensayos no reforzados sobre la preferencia condicionada al sabor basada en nutriente: extinción e inhibición latente
Authors: García Burgos, David
Direction: González Reyes, Felisa
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Psicología Experimental y Fisiología del Comportamiento
Issue Date: 2012
Submitted Date: 2011
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Psicología Experimental y Fisiología del Comportamiento. Leída el 20 de septiembre de 2011
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Gusto
Nutrientes
Psicología experimental
UDC: 159.92
612.8
6106
URI: http://hdl.handle.net/10481/19964
ISBN: 9788469493281
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Other Identifiers: D.L.: GR 960-2012
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
20150659.pdf3.2 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada