Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/19841

Title: Evaluación de la fermentación y la microbiotica ruminal promovidas por dietas convencionales y no convencionales en caprino y en sistemas in vitro
Authors: Soto Martín, Eva Cristina
Direction: Molina Alcaide, Eduarda
Yáñez Ruiz, David Rafael
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Fisiología Vegetal
Issue Date: 2012
Submitted Date: 2011
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Fisiología Vegetal. Leída el 8 de julio de 2011
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Biología
Agricultura
Fisiología
UDC: 573
63
2499
URI: http://hdl.handle.net/10481/19841
ISBN: 9788469463697
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Other Identifiers: D.L.: GR 673-2012
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
20056588.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada