Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
5.-Documentos Institucionales >
BOUGR: Boletín Oficial de la UGR >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/18937

Title: NCG37/3: Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Authors: Universidad de Granada
Issue Date: 23-Dec-2011
Abstract: Aprobación de Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos, aprobado por el Consejo Extraordinario de Gobierno de la Universidad de Granada celebrado el 21 de diciembre de 2010, con la siguiente observación:
Sponsorship: Universidad de Granada, Secretaría General
Series/Report no.: BOUGR 37;NCG37/3
Keywords: Universidad de Granada
UGR
Grado
Ciencia y tecnología de los alimentos
Titulaciones
Normativa
URI: http://hdl.handle.net/10481/18937
ISSN: 2173-1608
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:BOUGR: Boletín Oficial de la UGR

Files in This Item:

File Description SizeFormat
NCG373.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada