Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/1888

Title: Estudio de la alimentación y la implicación de factores de riesgo cardiovasculares en un grupo de pacientes con ictus
Authors: Huete Allut, Antonio
Direction: Escobar Jiménez, Fernando
Gómez Jiménez, Francisco Javier
Campos Pastor, María del Mar
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Medicina
Issue Date: 2008
Submitted Date: 2008
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Medicina. Leída el 17 de junio de 2008
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Alimentación
Enfermedades cardiovasculares
URI: http://hdl.handle.net/10481/1888
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
17465746.pdf687.2 kBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada