Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/1876

Title: Estabilidad y actividad interfacial de emulsiones modelo con interés en alimentación funcional
Authors: Tejera García, Roberto
Direction: Cabrerizo Vílchez, Miguel Ángel
Gálvez Ruiz, María José
Martín Rodríguez, Antonio
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Física Aplicada
Issue Date: 2008
Submitted Date: 2008
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Física Aplicada. Leída el 25 de abril de 2008
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Description: Contiene un amplio resumen en español
Keywords: Emulsiones
Alimentos funcionales
Fisicoquímica
URI: http://hdl.handle.net/10481/1876
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
17457439.pdf8.22 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada