Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/18402

Title: Efectos de la ingesta de bebidas con hidratos de carbono y proteínas sobre la recuperación del esfuerzo y el rendimiento mecánico en una prueba de resistencia en ciclismo contrarreloj
Authors: Padial Ruz, Rosario
Direction: Cepero González, María del Mar
Rojas Ruiz, Francisco Javier
Geerlings, Arjan
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Educación Física y Deportiva
Issue Date: 2010
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departameno de Educación Física y Deportiva. Leída el 20 de diciembre de 2010
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Ciclismo
Hidratos de carbono
Proteínas
Rendimiento
UDC: 613.2
796
241106
URI: http://hdl.handle.net/10481/18402
ISBN: 9788469409602
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Other Identifiers: D.L.: GR 2544-2011
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
19559161.pdf3.55 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada