Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
5.-Documentos Institucionales >
BOUGR: Boletín Oficial de la UGR >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/17834

Title: NCG38/6: Máster oficial en Calidad y Tecnología Alimentaria.
Authors: Universidad de Granada
Issue Date: 5-Oct-2011
Abstract: Aprobación del Master oficial en Calidad y Tecnología Alimentaria, aprobado en sesión ordinaria del Consejo de Gobierno de 18 de febrero de 2011.
Sponsorship: Universidad de Granada.
Description: Aprobado en sesión ordinaria del Consejo de Gobierno de 18 de febrero de 2011.
Series/Report no.: BOUG 38;NCG38/6
Keywords: UGR
Universidad de Granada
Enseñanzas de posgrado
Másteres oficiales
Escuela de Posgrado
Calidad alimentaria
Tecnología alimentaria
Nutrición
Bromatología
URI: http://hdl.handle.net/10481/17834
ISSN: 2173-1608
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:BOUGR: Boletín Oficial de la UGR

Files in This Item:

File Description SizeFormat
NCG386.pdf5.18 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada