Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/1625

Title: Estudio de los índices de calidad en aceites de oliva de la provincia de Granada
Authors: Martín-Lagos Martínez, José Antonio
Direction: López Martínez, María del Carmen
López García de la Serrana, Herminia
Giménez Martínez, Rafael
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología
Issue Date: 2007
Submitted Date: 2007
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología. Leída el 13 de septiembre de 2007
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Nutrición
Calidad
Aceite de oliva
URI: http://hdl.handle.net/10481/1625
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16825378.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada