Show simple item record

dc.contributor.advisorFernández Gutiérrez, Alberto en_US
dc.contributor.advisorSegura Carretero, Antonio en_US
dc.contributor.authorGómez Romero, Maríaen_US
dc.contributor.otherUniversidad de Granada. Departamento de Química Analíticaen_US
dc.date.accessioned2011-06-08T17:38:11Z
dc.date.available2011-06-08T17:38:11Z
dc.date.issued2010en_US
dc.identifierD.L.: Gr 2024-2011en_US
dc.identifier.isbn9788469414354en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10481/15467
dc.description.sponsorshipTesis Univ. Granada. Departamento de Química Analítica. Leída el 17 de diciembre 2010en_US
dc.format.mimetypeapplication/pdfen_US
dc.language.isospaen_US
dc.publisherGranada: Universidad de Granadaen_US
dc.rightsCreative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Licenseen_US
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/en_US
dc.subjectQuímica en_US
dc.subjectAlimentación en_US
dc.subjectNutrición en_US
dc.titleDesarrollo y evaluación de estrategias analíticas para la caracterización de compuestos bioactivos en alimentos funcionalesen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesisen_US
dc.subject.udc543en_US
dc.subject.udc612.392en_US
dc.subject.udc3206en_US
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US


Files in this item

[PDF]

This item appears in the following Collection(s)

  • Tesis
    Tesis leídas en la Universidad de Granada

Show simple item record

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License