Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/15467

Title: Desarrollo y evaluación de estrategias analíticas para la caracterización de compuestos bioactivos en alimentos funcionales
Authors: Gómez Romero, María
Direction: Fernández Gutiérrez, Alberto
Segura Carretero, Antonio
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Química Analítica
Issue Date: 2010
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Química Analítica. Leída el 17 de diciembre 2010
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Química
Alimentación
Nutrición
UDC: 543
612.392
3206
URI: http://hdl.handle.net/10481/15467
ISBN: 9788469414354
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Other Identifiers: D.L.: Gr 2024-2011
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
19697508.pdf8.09 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

This item is licensed under a Creative Commons License
Creative Commons

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada