Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/14569

Title: Influencia de distintos tratamientos tecnológicos sobre los factores antinutritivos de Cicer arietinum, L. y su posible repercusión en la utilización nutritiva de proteína, calcio, fosforo y magnesio ]
Authors: Nestares, Teresa
Issue Date: 2000
Sponsorship: Tesis Univ. Granada
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Description: 4 microformas (332 fotogramas);11 x 15 cm.
Keywords: Legumbres como alimento
Garbanzos
Nutrición
Tesis doctorales
URI: http://hdl.handle.net/10481/14569
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File SizeFormat
2490.pdf207.49 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada