Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/1433

Title: Normas de calidad en la industria alimentaria a nivel europeo e internacional. Implantación, problemáticas y desarrollo
Authors: Abdullah Jasim, Mahmud
Direction: Blanca Herrera, Rosa María
López Martínez, María del Carmen
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología
Issue Date: 2007
Submitted Date: 2007
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología. Leída el 19 del 4 del 2007
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Nutrición
Bromatología
Calidad
Industria alimentaria
URI: http://hdl.handle.net/10481/1433
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16591604.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada