Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/14072

Title: Estudio bioquímico y morfológico de la maduración de los frutos del chirimoyo conservados a bajas temperaturas
Authors: Gutiérrez García, Margarita
Issue Date: 1991
Sponsorship: Univ. de Granada, 1991
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Description: 5 microfichas (298 fotogramas);11 X 15 cm
Description: Reducción alta
Keywords: Conservación de alimentos
Chirimoyo
Tesis doctorales
UDC: 634
URI: http://hdl.handle.net/10481/14072
ISBN: 8433814605
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File SizeFormat
0748.pdf290.37 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada