Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/1404

Title: Levaduras autóctonas aisladas en vinos de la comarca de Laujar de Andarax (Almería). Su influencia en la calidad
Authors: Martín-Lagos López, Francisco
Direction: López García de la Serrana, Herminia
Olalla-Herrera, Manuel
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología
Issue Date: 2006
Submitted Date: 2000
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Nutrición y Bromatología. Leída el 24 de marzo de 2000
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Nutrición
Bromatología
Levaduras
Vinos y Vinificación
Calidad
Evaluación
URI: http://hdl.handle.net/10481/1404
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1654660x.pdf9 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada