Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/1366

Title: Utilización de diversas leguminosas grano en la producción de la leche de cabra. Análisis de su valor nutritivo y calidad de la leche producida
Authors: Ramos Morales, Eva
Direction: Molina Alcaide, Eduarda
Sanz Sampelayo, María Remedios
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Fisiología
Issue Date: 2006
Submitted Date: 2006
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Fisiología. Leída el 20 de diciembre de 2006
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Fisiología
Fisiología animal
Leche de cabra
URI: http://hdl.handle.net/10481/1366
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1649779x.pdf663.6 kBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada