Universidad de Granada Digibug
 

Repositorio Institucional de la Universidad de Granada >
1.-Investigación >
Tesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10481/1024

Title: Optimización de la producción de la Enterocina AS-48 y ensayo de su eficacia como bioconservante en alimentos
Authors: Muñoz Pérez del Pulgar, Arantxa
Direction: Valdivia Martínez, Eva
Maqueda Abreu, Mercedes
Collaborator: Universidad de Granada. Departamento de Microbiología
Issue Date: 2006
Submitted Date: 2006
Sponsorship: Tesis Univ. Granada. Departamento de Microbiología. Leída el 3 de julio de 2006
Publisher: Granada: Universidad de Granada
Keywords: Microbiología
Conservación de alimentos
Bioconservantes
Conservantes químicos
Enterocinas
URI: http://hdl.handle.net/10481/1024
Rights : Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 License
Appears in Collections:Tesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16160058.pdf3.79 MBAdobe PDFView/Open
Recommend this item

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! OpenAire compliant DSpace Software Copyright © 2002-2007 MIT and Hewlett-Packard - Feedback

© Universidad de Granada